Чанта Armani Jeans

By | април 30, 2019

Bag Armani Jeans

През 1975 г., “ приятели с Джорджо Армани и Серхио Галеотти създаде модната марка Армани. Към днешна дата, единственият собственик и главен дизайнер Армани. Въпреки факта, че дизайнерът вече е над 80, той не престава да учудва нови колекции, които ще направи истински фурор в света на модата.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Пътят към такава слава не е гладка: Армани започва своята работа прави на Windows. След това той е работил като дизайнер на мъжки облекла. И на 40 години, той решил да създаде собствена модна линия.

Bag Armani Jeans

Характеристики чанта

През 80-те години, Армани пуска колекция дънкови дрехи. По-късно, под една и съща марка, дизайнер е решил да пусне линия аксесоари. И там са били чанта Armani Jeans.

Чанти са подходящи за всекидневна употреба.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Чанта Armani Jeans са изработени от материали специално качество на деним плат, изкуствена кожа, лакирана покритие. Хастар изработен от текстил. Има вътрешни джобове излезли на ципа.

Предимства

Тази колекция е най-достъпна ценова категория. Като се има предвид факта, че тези чанти Армани са предназначени за ежедневна употреба, Цената е доста приемлива. Например, лакирана чанта ще струва около 230$. Дънкови чанта, защото на нея материал по-евтино – около $ 50.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Основното предимство на тази колекция е удобство и комфорт при ежедневна употреба и дискретен стил.

Модел

В тази колекция са представени най-разнообразни модели. Обърнете внимание на различни модели чанти в тази колекция са:

Разликата в размера. В колекцията са представени чанти с различни размери: клатчи, миниатюрни чанти, дамски чанти, средни, големи чанти, дамски чанти, чанти, куфари. Колани. Колекцията включва дамски чанти с дълги и къси джапанки, чанти. Нюанси. Колекцията включва модели с различни цветове и щампи декор. Дамски чанти в тази колекция можете да видите мостри на цветове, кристали, кристали, верига.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

За мъже

Разработва линия на чанти Armani Jeans, Армани отталкивался от глад известни спортисти, които хармонично съчетават в своя стил и комфорт дрехи, елегантност и сексапил.

Мъжка чанта Armani Jeans неоспоримо доказателство за това, че аксесоарите могат да бъдат стилни, елегантни и удобни едновременно.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Armani Jeans дамски чанти, изработени от естествена кожа, висококачествени материали, благодарение на чанти, устойчиви на износване и изглеждат много добре.

Уникален стил чанти Армани дънки са подходящи за ежедневието и за спорт. Черна чанта от Armani jeans са много популярни сред спортистите.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Чанта Armani Jeans-това е прекрасен подарък за вашия мъж. Стилен, модерен дизайн няма да остави безразличен нито един мъж.

За жени

Чанта Armani Jeans обикновени, ежедневни стил, който се нарича „случайни“, но в същото време, те се открояват своя изискан и оригинален дизайн.

Тяхната отличителна черта е комбинация от лекота, комфорт и елегантност. Вашият стил ще искрят по нов начин с чанта Armani Jeans.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Дизайнерите са успели да великолепна колекция от чанти. Колекцията предлага на своите клиенти голямо количество чанти в различни размери, цветове и различни декоративни елементи.

Колекция от женски чанти, направени от висококачествени материали и са на разположение в:

В разнообразие от цветове. Обаче, преобладават тъмните тонове. Има чанти в различни размери, от малки чанти и клатчей до чанти, с внушителни размери. Тази колекция се отличава с голямо разнообразие от декоративни елементи – вериги, различни модели, пайети и кристали.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans

Елегантна чанта Armani Jeans ще ви помогне да изразите своята индивидуалност, хармонично, за да завърши своя образ. Тези чанти са спечелили сърцата на своята красота и лекота.

Bag Armani Jeans

Ние разработваме колекции, Армани успешно съчетава класически италиански стил „кэжуал“, който има отлична линия на чанти.

Bag Armani Jeans

Bag Armani Jeans