Как носенето на пръстен за мъже. Как пръст и на ръцете да се носят

By | април 7, 2019

Мъжки пръстени, пръстените и печати допълнение гардероб, украсили вашия външен вид. Те могат лесно да разнообразят начин, правейки го, както искате. Мъжки бижута понякога е строг, понякога груб, е доста проста, но в същото време интересен дизайн. А ето как носенето на пръстен на мъжа: пръст и какъв ръката вижте на снимката по-долу.

По целия свят огромно количество различни видове бижута е много интересна история. Мъжки халки и пръстените заемат водещи място в този списък. Във всички времена, независимо дали в древния свят или в днешно време, почти всеки от тях има своето значение, може да бъде причина за смърт, в началото на войната, както и на романи и социални катаклизми.

В продължение на много години, халки и пръстени е претърпял много промени от външния вид и вътрешното състава, начина на носене.

За историята на пръстените и signets за мъже

Според археологическите проучвания, първите пръстени от костите, косата и треви, е възникнал в епохата на палеолита. Те са били използвани като амулети и талисмани, които привличат късмета си, пазят от опасност. Тогава пръстените са били изработени от злато. Цар Соломон, царят на съвместния на Израелското царство, често на пръстените “ се споменава в творбите си.

Пръстените са дошли до нас от древни времена

Още в онези времена, халки и пръстени бяха пълни с мъжки бижута. В различни цивилизации има много и различни легенди, вярвания и обичаи, свързани с пръстени. Например, в Древна Гърция хората са вярвали, че първия пръстен принадлежи на Прометею. Освен това, гърците са създали традиция, как и къде да носи годежен пръстен. Тук е била създадена първата от тюлени, по която жреците са имали предвид своята вяра в божество. И в Древен Рим пръстени бяха на власт и богатство, първоначално е достъпна само за представители на висшите нои.

В Средновековието, значително укрепи символика мъжки пръстени и signets. В това време той има някакви пръстени, изобразяващи семеен герб, който е бил нещо като семейна реликва, и в продължение на много векове е била държана в семейството. Също така в Средновековието пръстени са придобили различни функции.

Например, стрелци носеха по три пръстена, изработени от стомана, която предпазва пръстите при използването на лък. И бой с юмруци се появи на пръстените“, подобен на castets. В някои случаи пръстен мъж е опасно оръжие. В такива накити са били специални слотове за съхранение на отрова. Друг вид на пръстените “ на тази епоха е пръстен проход. Например, пръстен с изображение на главата на Адам служи като пропуск събрание на масоните.

Бижута от 18-ти век мъжете са станали по-изтънчени. Те бяха богатството и великолепието. Но до 19-ти век, халки и пръстени, и открих познати очертания и цели. В нашата страна, „пръстен“ е било прекратено след Октомврийската революция. Начинът носят пръстени още през 70-те години на 20-ти век. За първи път са били по-често наблюдавани в годежни пръстени. Към края на 20-ти век, хората биха могли да се вижда пръстен, печати, надеваемая с цел украса на собствения си вид.

Как да изберете мъжки пръстен

В наши дни в целия свят, има много магазини, които продават бижута за всеки вкус. Печати, пръстените с камъни, пръстени от благородни метали, стомана и други материали. Всички възможности, е невъзможно да се изчисли. Въпреки това, изборът трябва да се приема с повишено внимание.

Мъжки пръстени никога не са украсени с перли. Този камък е изключително женски

За да започнете, помислете основни елементи, които трябва да направите избор:

    Размер; материал; скъпоценни камъни; стил.

Размер
Пръстен първо трябва да изберете размер. Ако той се повреди, или излизаш на пръста, това, първо, ще ви маса неудобства, и второ, за да развалят външния си вид. Въпреки това, в бижутериен магазин не трябва да има никакви трудности с определянето на размера.

Материал
За създаване на мъжки пръстени с използване на различни материали като злато (всички цветове), сребро, платина, титан и т.н. Почти всички мъже предпочитат да носят сребро, платина и бяло злато, тъй като те са доста незабележими, перфектно ще допълни имиджа си. В това време, като пръстен от жълто и червено злато изглеждат вулгарно. Въпреки това младите хора често избират необичайни материали като титан, паладий, стомана.

Скъпоценни камъни
Днес майстор на бижута бизнес използват диаманти, сапфири, рубини, изумруди, опал, гранат, оникс, аметист, кехлибар и много други. Най-често мъжете носят пръстените с прозрачни или черни камъни. Най-честият камък е диамант. Той придава уникален блясък и изглежда доста контрастиращи разгледаме по-смело. Също така често се използва заместител на фианитами.

Даването на съвети за избор на мъжки пръстени

При избора на пръстен не забравяйте да се вземе предвид начина си. Практиката показва, че най-лесният и неброский вариант изглежда много по-добре. Обаче, можете да си купите пръстен с голям и наперен камък, ако това ще позволи на целия си външен вид.

Изберете точното пръстен

Съвети за избор на мъжки пръстен:

Основната задача-да се разбере, че изображението купувате пръстен. Ако искате да покажете своето богатство и статус, изберете скъп продукт от благороден метал в класически стил. И ако искате да е вашата визитка трябва да изглежда по-необичаен вариант; ако носиш венчален пръстен, нов пръстен трябва да бъде направено от същия материал; Ако имате ограничен бюджет, изберете пръстен от стомана. Това е относително евтин, но изглежда по-зле. Пръстените са от неръждаема стомана в различни проекти;

Ако придобиете пръстен за първи път, изберете разкрасяване, без излишни детайли. Ще бъде по-лесно да се свикне с нея; купувайте пръстени само на доказани магазини. По този начин рискът от придобиване на фалшиви минимум, е необходимо да изберете размер на пръстена и не забравяйте да го пробвате преди да купите.

За маркиране на камъни в мъжки пръстен

Както знаете, за да се получи пръстен, можете да използвате много различни скъпоценни и полускъпоценни камъни, всеки от които олицетворява енергията.

Аметист ще ви помогне да се отървете от досадни и вредни навици и ще ви доведе до богатство. Рубин-това е доста силен камък. Той допринася за появата на сила и носи късмет в къщата.

Рубин дава сила на лъва, смелост на Орел и мъдростта на змиите

Ахат допринася за получаване на огнището, постоянни доходи, а здраво тяло и дух. Тигрови очи осигурява финансова независимост, се ускори развитието на по корпоративната стълба ще ви отведе до изпълнението на своята бизнес. Нефрит спомага за укрепване на здравето на мъжете, ще придобият силата да живее цял живот.

Кой палеца носят пръстен?

Според психологията, в която човешката пръст блести пръстен говори. Този факт може да разберете характера на човека, неговия темперамент и дори наклон.

Мисли за това, какъв палеца носят пръстен

Палец на крака дори и в древни времена са били свързани със сексуалната мощ на мъжете. Пръстен той причинява доста неудобства, но внимание, това ще привлече. Това означава, че хората, носещи пръстени на големия пръст, необходим за утвърждаване.

Пръстен на указательном пръст означава, че човек обича властта. Той показва своята гордост и сила. Ако пръстен на дясната си ръка, след това лицето се смята, но ако в лявата страна на изключително истеричная и има голямо его.

На средния пръст пръстен почти не е носен. Въпреки, че тази стойност е доста добър – той е символ на равновесие, храброст, смелост, и порядък.

Пръстен от времето на Древна Гърция, е символ на любовта. Също така човек с пръстен на този пръст се откроява неговите творчески способности.

Най-малкият пръст се смята за символ на обучен, ума и склонност към интриги. Хората с пръстен на малкия пръст, това е като правило, самовлюбленные и егоистични. Освен това, този човек често има зависимост от хазарт.