С какво носите ботуши през зимата снимка

By | февруари 11, 2019

Популярните дизайнери все още се търсят вдъхновение в кавалерийские ботуши, така наречените ботфорты. Както всички вече видяхме, този тип обувки са много удобен и практичен, с удоволствие ще се носят като заядлая на модата, както и момиче на първо място, се грижи за собственото си здраве. Важно е да разберете, кои обувки да се носят и вземете модерен лук.

Въпреки, че естеството и формата на тези обувки със сигурност ще са различни. традиционно, ботуши малко над коляното, но се срещат и доста смели модели до средата на бедрата.

Не се комбинира с botfortas?

Ботуши, дори и без шипове, сами по себе си са просто отделям сексуалност, така че трябва да бъдат изключително внимателни, за да не прекрачат границата между женственост и вульгарностью.

Категорично не на място в комбинация с botfortas.

По този начин, да се избегне с bottomtime:

Брич

  • . Пиша този кометар, не видях нито една такава комбинация, че е съвсем логично: за ботуши и гащички под коляното, за да се създаде излишен обем, а ако гащички за попълване, че те усещат и в какъв стил;

Дълги макси поли

  • . Прозрачна – това е възможно! С примамливи висока цепка, за да бъде! Но обикновените, на пода отново, молейки се на всички добродетели-степенна скоростна кутия;

Чорапогащи

  Голо тяло в окото черни. Дори и най-смелите стилисти не са изложени на риск от такива комбинации.

Моля, обърнете внимание на това, че този вид обувка е най-добре изглежда в снажен момичета, круглолицым модницам, по-подходящи за друга дълга обувки.

И така, какво да се носят такива смели и безразсъдни ботуши тази зима 2018 2019 година? Дизайнерите смятат, много ярки и екстравагантни решения! В офис стил могат да се комбинират ботуши с панталон и яке, и той не трябва да бъде хипстерами, те могат да бъдат малко по-широк, но в комбинация със строги тесен отгоре. Ако по-рано се е смятало, стилно съчетание с горната дрехи, ботуши, сега е доста елегантно допълнение към роклята или брючный костюм.

Специално внимание е отделено на рокли с полупрозрачни подгъва, излагайки стройни крака, стегнати обтянутые меки ботуши. Ако говорим за избора на цветове, в този сезон на мода нюанси на сивото, млечен, бежово. Смела комбинация от дрехи в по-голяма червено-черна клетка „шотландку“ и малки черно-бели „шах“. Ботушите са много гъвкави, те са подходящи: зауженные дънки, панталон, кожено яке, дълго сако, къса рокля, пола, независимо от размера. Освен това, те ще отлично се комбинира с палто – тренд на този сезон, тя може да бъде малко над коляното или малко под коляното.

С този тип обувки можете да носите къси панталони с найлонови чорапи, риза или пуловер с крагами, кожа жилетка или палто.

И с какво да се носят ботуши без шипове през зимата?

Случайни вариант на обувки в зимните ботуши са без шипове.

За да бъдат модерни и практични, в този сезон е възможно! Нека да разгледаме варианти за дрехи, които се вписват в тази обувки:

Широко палто сиво, бежово. Тази комбинация създава удобен, но стилен начин, чудесно за активен градски живот; къса кожено якеА. Аз обикновено предпочитам подобно съдържание и цветя в този комплект, но също така напълно да се отнесат различни нюанси, а дори и контрастни по цвят от тези две неща; удължен обемно яке. Като никога актуален плета страхотен модел на горната дреха: пигтейли, плитки. В комбинация с botfortas се получава силен и свободен едновременно.

И Тези обувки ще бъдат приложими и в комбинация с:

Съраунд рокля. Дали големи воланы от кръста или с плавни линии от гърдите си, те ще бъдат чудесно допълнение към удобни обувки, без токчета. В тази комбинация е изненадващо, перфектно романтично въздушно рокля и груби ботуши, широки и широки в горната част и елегантен „чорапи“ надолу. Дънки. Това, на пръв поглед, класически и клеш, но не, дизайнерите не престават да ни учудва, позовавайки се на тяхната практичност и удобство в съчетание с модата. Жилетка/Жилетка. Дълги, къси, до средата на бедрото, от трикотаж или кожа, тук, отново, на пълна свобода на изпълнението. Въпреки това, като изберете ефектен топ, не трябва да се пръска и се съсредоточи върху много детайли: обувки, дънки/ гамаши, жилетка и поло – стилна комбинация.

С какво да се носят обувки на ток през зимата?

„С какво да се носят ботфорты токчета през зимата?“, Вие питате: „нищо!“, — ще кажа на всеки стилист. Палта, якета, поли, рокли, дънки, панталони – всичко това е комплимент и допълват вашия имидж. Всяка модни дрехи ще искрят по нов начин С висока на висок ток, ботуши.

Петата вписва всички

Тези обувки правят краката по-дълги, а ги обладательницу по-тънки и изящни. Излишно е да се спомене, че петата походката гладкост и женственост? При избора на материал трябва да обърнете специално внимание на кожа и велур.

И с какво да се носят ботуши велур през зимата?

Велурени ботуши елегантен, уютен и много оригинални, дори и в доста прост и скромен дизайн, материалът сам по себе си изглежда богато и солидна, тя подчертава женствеността и сексуалността.

Велур-това е всичко

Тази зима на мода пастелни цветове, както и в съчетание с нежност на велур, са много нежни и чувствени образи:

Crochet неща.

  • Това може да бъде най-дългата яке с обемна яка, смели жилетка или гурме яке;

Кашмир палто

  • различни стилове: малко под коляното, съкратен, строги или свободни;
  • Шорти. Този атрибут е летен стил отдавна и доста здраво остана в топ на най-модерните неща на зимния сезон;

Гамаши с туникой

  дълги ризи. Привидно всичко е просто, но изглежда доста стилен, с правилен подбор на нещата.

Вечерна рокля. Гледам тенденцията от последните години и на гостите на червения килим, изглежда, че това е класическа комбинация.

И с какво се носят над коляното чорапи през зимата?

В зимните студове и сняг у нас, разбира се, не върви, но топлите зимни дни, на сухо, в края на есента, този вариант напълно е мястото да бъде. Въпреки че сега това е по-скоро част от имиджа на едни и същи страни и офиси, в случай на офис – важното е да не се прекалява с това облекло и не го направи вулгарно.

Обувки-чорапи само за стройна краката

В комплект с Bonforte чорапи все още валидни, шорти, различни прагове от слънцето на молив. Изглежда перфектно с вечерни дрехи почивка, за да изглеждат смели и изключителни. Не забравяйте, че с лека багажника плътно облегает глезена, за да носят тези обувки могат да си позволят само обладательницы много снажен крака.

Още по-внимателно да се подхожда към избор на нюанси аксесоари, обувки-чорапи, сами по себе си са доста уникални и вълнуващи, така че трябва да избягвате големи и привличащи погледа детайли и агресивни цвят: леопард, отровни цветове.