Вельветовые дънки

By | май 21, 2019

Corduroy jeans

Съвременният пазар буквално е наводнен с всякакви новости в областта на модата. Всяка година ни предлагат нещо ново, нещо по-практично и елегантно. Това се отнася и до днес, Vi, издаден от много различни видове и форми, но това е вельветовые дънки продължават да се радват на завидна популярност в еднаква степен при жени и мъже в продължение на дълго време. Това е класика, която винаги ще бъде на мода.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Какво е рипсено кадифе

Не съществува общо мнение, когато се оказа, че материалът. В английския език думата „велур“ означава „кадифе“.

Corduroy jeans

Имало едно време вельветовые могат да си позволят само много богати, защото той е смятан за един от най-красивите материали от онова време и „достоен“ цар. Рецепта и процесът на производство на тази тъкан има съхранява и предава от поколение на поколение, от баща на син.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Велур е бил предназначен не само за дрехите, но и за красотата украса. От рипсено кадифе, по-груба направени obviuse за мебели, които могат да си позволят само много богати, благородни и кралското семейство. Тази тъкан „премина“ през много революции и кръстоносните походи, до постигане на съвременните машини.

В това време на производствения процес е бил променен няколко пъти. Модерни вельветовые стана по-адаптирани към всекидневния живот-гъвкав и издръжлив.

Първоначално този материал е избран, за да използват за дрехи за преграждане на работниците и служителите. От рипсено кадифе, запазва топлината, мек и удобен при чорап, не се колебае. Поради тези практически качества на своето време, на любовта, и на обикновените граждани.

Corduroy jeans

Преди няколко години не е имало каквото и гардеробна, където детето ще вельветовые панталони. Мъжете са носели ги на работа, да не се страхуват за нарушение на облеклото и модата-жени ги носеше в по-студено време на разходка със себе си топъл пуловер или жилетка. Пик на популярността рипсено кадифе, настъпили през 2000-та година. В това време той покори шкафове за дрехи за деца и възрастни по целия свят, и след това бавно се премества към класиката.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Всичко има няколко вида материал: велур, рубчатый и velveton.

Кабел — най-разпространеният и използван за шивашки топли дрехи. Тя се характеризира с рипсено и гъста дрямка. Тя е идеална за зимата.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Уэйл е по-фокусиран върху топла есен и пролет.

Velveton също така се използва за шивашки топли спортни костюми.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Въпреки това, от рипсено кадифе, е отлична платформа за експерименти. Фактът, че рипсено кадифе-това е буквално нищо не се притеснявам. Разбира се, независимо от формата на панталони, разнообразие от които ще бъдат обсъдени по-късно. Вельветовые дънки са намерили своето място в гардероба на много субкултури.

Вельветовые е идеален за жени и мъже от всички възрасти. Красиви дами удобни за носене вельветовые панталони на работа, съчетавайки ги с блузами от сатен и коприна, и мъжете носят върху памучни панталони, ризи и леки пуловери.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Децата, които нервност и енергично ще е удобно за тях, за да се забавляват в студено време, тъй като кадифе не стесняет движения, защото това е по-мека и по-еластична структура, от обикновените дънки.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Вельветовые панталони идват на големи и малки рубчик. Правилно избора на модел, текстура и цвят на тези панталони, можете визуално да се намали или да се увеличи нейната фигура и ръст.

Например, черни вельветовые дънки в голям рубчик и с висока талия най-добре е да се носят за тези момичета и жени, които мечтаят да изглеждат по-тънък и по-горе. За тези, които искат визуално да направите своите форми „сочни“, е препоръчително да си купите разкроена панталони от рубчатого на фигурата.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Модели имат вельветовые панталони модели и обикновени дънки. Тук можете да намерите тесни и широки, с висока и с ниска талия, Панталони-клеш и ставните връзки, както и много други. Феновете кадифе също може да суинг в избор от цветове, от най-тъмните до най-светлите. Освен това вельветовые дънки лесно седят на чертежа при чорап.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Въпреки че в магазина, при примерке уверете се, че новите дрехи плътно прилепнала към тялото си. След три-пет чорап те малко се разтягат и седна на фигурата си, и той ще бъде достоен за твоята любов.

Микровълнови дънки

Тази тъкан е дребния рубчик, която е само на шест мм или по-малко. Тази материя е много подобен на кадифе, така че той изглежда много красиво! Но производството на този материал не е от коприна и памучни прежди с добавянето на вискоза. Това, без съмнение, най-голямото предимство е неговата здравина и дълготрайност. Заради тези качества той е обичан от потребителите. Освен това, този материал не се колебае и винаги изглежда ефектно и богато.

За мъжете е много популярен костюми от този материал, и жени с удоволствие биха си купуват панталони, да се чувстват и изглеждат по-меки и по-тънки, отколкото един обикновен рипсено кадифе. Те са идеални за ранна пролет или през есента.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Тъй като този материал притежава производители на бои, радваха очите на по-младите потребители, примамвайки ги с красиви рисунки и щампи на вашия продукт. Микровълнови дънки са подходящи за всичко, но не се препоръчва да се опита да се съчетаят два вельветовых продукти едновременно.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Лято

Както вече бе споменато по-рано, от рипсено кадифе, благодарение на своята устойчивост и термична стабилност е по-подходящ за есенно-пролетния и зимния сезон. Но модерен производител не иска да закара себе си в рамки, продължава да радва своите клиенти дънки от по-тънък и „опростен“ velvet контурный вид. Тя перфектно се комбинира с кратка дрямка и лека текстура. Тази материя е доста тънък и направил от нея панталони са подходящи за по-студено време, дълги разходки сред природата, туризъм и нощни събирания в страната.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Разкроена

На Мода се връща, и се върти с впечатляваща скорост се състои от дънки, с изгорени на краката в долната част на коляното и силуета на бедрата.

Тази форма на панталони са универсални и са еднакво подходящи за всяка една ситуация: за дома, работата и разходки. Жени и момичета обича да носи тези панталони в офис. Вельветовые разкроена дънки са идеални за защита на нежния пол от хладно време навън и да ви накара да се чувствате комфортно в една задушна офиса.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Сега, от известни дизайнери активно интегрират този модел панталони и велур в своите нови колекции. Алиса от Temperley, Келвин Клайн и Кристофър Кейн реши да се съсредоточи върху висока талия. С тези панталони, дори и най-малките дами могат визуално да увеличи своя растеж!

Черни вельветовые дънки с изгорени краката ще изглеждат ефектно в черен цвят с добавянето на ярки кофточек и водолазок.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Предимства и недостатъци

Вельветовые панталони еднакво подходящ както за ежедневна, така и вечерта начин.

За мъжете тя е много подходяща за работа в офиса или в полето. И жени са уверени, че можете да ги носите удобни за дълги разходки в студено време.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Външно рипсено кадифе, като microvalve много приятна в естетически план, мек на допир и невероятно удобен за ползване, което определено е плюс за техните собственици. Вельветовые дънки не се нуждаят от глажке, а самият материал не е много markii. Този материал е идеален за малки деца, които обичат да прекарват много време на открито с приятели. Освен това, от рипсено кадифе, отлично се държи на боя и в това отношение, за него не трябва да се изпитват по време на измиване.

За детето си, винаги можете да намерите нещо весело и ярка картина! От рипсено кадифе, чудесно ще се впишат във всеки стил и еднакво добре ще изглежда в комбинация с всеки друг материал. Тези дънки продължават да не е за един сезон, защото материалът е много здрав!

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Разбира се, предимствата на вельветовые много, но има и недостатъци. Например, този материал е много рядко могат да се комбинират с тържественост.

Панталони, направени от този материал, по-подходящи за ежедневието: на работа, разходки, пътувания и други подобни.

Облечен в същия вельветовые дънки на важно събитие, където трябва да изглежда солидна и тържествено, няма да успее. От рипсено кадифе, просто не са проектирани за такъв външен вид. Освен това материалът сам по себе си вече е оформен. Той има видими белези и бархатистыми петна, и затова всеки опит за промяна на им може да завърши с неуспех. Вельветовые дънки обичам минимализъм.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Рипсено кадифе е много мрачна в изпере. Той не понася машинно пране, и изисква от вас да бъдете внимателни с него. Панталони от този материал в никакъв случай не натискане. Препоръчително е да миете на ръка в сапунена вода при температура четиридесет градуса. След като трябва да се даде малко вода, за да се източи от панталони, а след това ги сложи на махровое кърпа и изчакайте, докато влагата от тях ще отидат. След това се сушат при стайна температура.

Модел на марката

През тази година рипсено кадифе отново е на мода, много известни магазини вече са включили вельветовые панталони в продажба. Ако сте решили да си купите панталони от този материал, можете лесно да намерите модерен избор от панталони.

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Corduroy jeans

Ако изберете Не забравяйте, че правилно подбрани модел и цвят, ще ви помогне да подчертават достойнствата на вашата фигура. Рипсено кадифе участък при чорап, така че се уверете, че в момента на покупката, панталони прилепва плътно към тялото си. Не приемайте твърде тесни панталони – нека Ви бъде доста удобно.

Corduroy jeans